2016. június 30., csütörtök

Balatoni nyaralás lakókocsiban - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Lakókocsink Alsóörsön a Pelso(ex-Európa) Kempingben került telepítésre teljes felszereltséggel és igényes berendezéssel. A lakókocsi elősátorral, 4 fő részére kiadó.
Ideális kisgyermekes családok számára, mivel a szokásos teljes körű felszereltségen felül kisgyermekek részére játékokat is elhelyeztünk benne, hogy a szülők is pihenhessenek egy kicsit.
Szolgáltatásunk májustól októberig vehető igénybe.
 
A lakókocsi főbb felszereltsége:
 
 
- 2 franciaágy és egy pótágy
- Az elősátorba kitelepített, felszerelt konyha
- Kerti bútorok
- Grillezési lehetőség
Szeretettel várunk minden kedves pihenni vágyó vendéget!  
Távolságok a lakókocsitól:   
 
Étterem:
helyben
 
Élelmiszerbolt:
helyben
Központ:
1500m
Balaton part:
helyben
Strand:
helyben
 
Lakókocsi elhelyezkedése: < br /> 
A lakókocsi a kempingben, a Palóznaki terület S1 zónájában került telepítésre, melynek pontos helye a mellékelt térképen látható. A kemping bejárata és a recepció kb. 100 m-re, a vizes blokk 20 m távolságra található. A part kb. 50 m távolságra, míg a strand és az egyik gyermekmedence 15 m-re van a lakókocsitól. A kempingben található egy másik medence is, melynek van egy gyermekpancsoló és mélyvízi része is. Ez a lakókocsitól 50 m-re fekszik!
Étterem és vegyesbolt a recepció közvetlen szomszédságában található. A bejárat melletti vizesblokk épületében elektromos főzőlapok kerültek elhelyezésre, melyeket bárki használhat.
 
A kemping területén több, biztonságos gyermekjátszótér áll rendelkezésre, az animátorok pedig egész nap színes programokkal szórakoztatják a legkisebb vendégeket.
 
A kemping közelében számtalan színvonalas vendéglátóhely, cu krászda, fagyizó, étterem, pizzéria, ! kávézó és szórakozóhely várja az itt üdülőket.
Többféle esti kikapcsolódásra is van lehetőség, igény szerint, a kemping közvetlen közelében.
 
A gépkocsival közvetlenül a lakókocsi előtt/mellett lehet parkolni.   A lakókocsik közelében játszótér is rendelkezésre áll.
Foglalási áraink 2016
Előszezon 1. (május 1-június 1)
6000, -Ft/lakókocsi/éjszaka
Előszezon 2. (június 1-július 1)
8000, - Ft/lakókocsi/éjszaka
Főszezon (július1-szeptember1)
10. 000, - Ft/lakókocsi/éjszaka
Utószezon 1. (szeeptember1-október 1)
8000, - Ft/lakókocsi/éjszaka
Utószezon 2. (október 1-október 15)
6000, - Ft/lakókocsi/éjszaka
 
 OTP Szépkártyát is elfogadunk
A feltüntetett árak tartalmazzák a lakókocsi használatát teljes felszereléssel, négy személy kemping területére belépését, egy személygépkocsi parkolását, korlátozás nél küli áramhasználatot, a kemping területén található létesítmények (tisztálkodás, főzés) teljes körű használatát. Nem tartalmazza a 18. életévüket betöltött vendégeink idegenforgalmi adójának költségeit, melynek mértéke 2016-ban 450, -/fő/éj. Ezen díjat a kemping személyzeténél fizethetik meg.  


Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-21 09:53 . Balatoni nyaralás lakókocsiban - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése