2017. január 24., kedd

NESPRESSO CITIZ TURMIX TX 170 KÁVÉFŐZŐ - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Használt a képen látható állapotban, felhajtókájának szinezése, kopottt
... ez sajnos gyári hiba, mert a festést elég egyszerűen oldották meg, felhajtható kicsi pohártartójánál, egyik oldalon műanyag rész kitörve, DE ABSZOLÚT NEM FELTŰNŐ ÉS FUNKCIONÁLISAN MŰKÖ DIK, CSÉSZETARTÓ NEM ESIK KI, NEM FORDUL LE RÓLA!  Képeken is látni!
Piros oldalain enyhén karcos!
Ennek a gépnek a bolti ára, közel 50 ezer forint, mérlegelj! Interneten rákereshetsz : -). Csak a fennt említett szépséghibás dolgok miatt, ennyi most itt az ára, a gép funkcionálisan, MŰKÖ DIK!
Nespresso kapszulás, illetve van a kereskedelemben, olyan kapszula, ami jó a gépbe.... nem kell sokat keresni a boltot : -)!
Leírás és Paraméterek Modern dizájn A figyelemre méltó, modern formatervezésű Nespresso-Krups TX 170 Citiz kapszulás kávéfőző a dizájn iránt fogékony vásárlókat is magával ragadja.
A nagyszerű külső mellé pedig számos hasznos, és kényelmes funkció társul.
  Újrahasznosítható kapszulák A Nespresso-Krups Citiz kapszulás kávéfőző olyan légmentesen lezárt alumínium kapszulákkal működik, melyek 100%-ban újrahasznosíthatók.  
Termoblock fűtőelem. Hála a rozsdamentes acélból készült, Termoblock fűtőelemnek, a Nespresso-Krups Citiz kapszulás kávéfőző az első csészétől forró espresso-t garantál.
  Tulajdonságok : Színe: Piros /1260 W / 19 bar nyomás, Kivehető víztartály (1 l) A kart felemelve az elhasznált kapszula egy 10 db kapszula kapacitású tartályba kerül.
A kávéadagok vízmennyisége automatikusan beállítható és tanítható!
Megvilágított gombok.
Használati útmutatót adok hozzá (Angol)
Automatikus energiatakarékos mód. Méretek : 13 x 27, 7 x 37, 2 cm (sz x mé x ma) 1260W

Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2017-02-14 22:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése