2017. április 29., szombat

Forest in my heart henger alakú tolltartó - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Szeretnél egy igazán mutatós tolltartót az iskolára készülve? A kiváló minőségű Forest in my heart tolltartó henger alakú, anyaga pedig garantáltan bírja a szállítás okozta erőpróbákat hosszútávon is. Az őzikével dekorált, színes motívumokkal kiegészített tolltartó cipzárral egyszerűen lezárható, belsejében így könnyen tárolhatóak az írószerek és kisebb kiegészítők. A kislányok számára készült mutatós tolltartó remek választás a gyerekek számára! Mérete: 22x6x8cm 6 éves kortól
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2017-05-19 17:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése