2017. november 26., vasárnap

Kurio okosóra - Jelenlegi ára: 501 Ft


A Kurio Watch testreszabható kezelőfelülete 10 különböző témát kínál, amelyek egyedülállóvá teszik az órát, valamint a kiváló minőségű, elülső kamera a selfies és a videók számára, valamint az előre betöltött fotószűrők. 256 MB belső memóriával bőven van hely a zene, képek, videók és alkalmazások számára.
A beépített Bluetooth technológiával a gyerekek több, mint 20 játékot, zenét és videót tudnak hallgatni a 20 előtelepített alkalmazáson keresztül.
Ezenkívül ez az okos intelligens órát arra is felhasználhatják, hogy a gyerekek telefonhívásokat kezdeményezzenek, amikor egy Android okostelefonra csatlakoznak.
A beépített játékok tartalmazzák a mozgásérzékelő funkciót, amely csuklómozgással játszható le, így a gyerekek olyan játékokat játszhatnak le, mint az "Air Music", a "Ninja Roll" vagy a "Snake".
Alapvető intelligens figyelőeszközök, például riasztások, naptár és számológép, valamint tevékenységkövető, rajzoló és zenelejátszó alkalmazások számos funkcióval rendelkeznek ahhoz, hogy élvezhessék és tartsák a gyerekeket elfoglalva, összekapcsolva és szervezve. Az előre letöltött Android Kurio Messaging alkalmazás segítségével a gyerekek üzeneteket küldhetnek barátainak szöveggel, fotókkal, emojumokkal, rajzokkal és hanggal.
A beépített egy kényelmes "vészhelyzet esetén" funkció, amelyet a szülők biztosan szeretnek, beleértve egy alkalmazást, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy belépjenek a gyermek kritikus információihoz, beleértve a vércsoportot, az allergiákat és a sürgősségi kapcsolattartókat.
További tárhely esetén a Kurio Watch tartalmaz egy SD kártyanyílást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 32 GB további memóriát is felvehessenek.


Jelenlegi ára: 501 Ft
Az aukció vége: 2017-12-02 20:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése