2017. december 30., szombat

Gears of War 4 + 4 játék!- Xbox One - Akciósan - a legjobb áron! Új, bontatlan csomagolásban! - Jelenlegi ára: 6 980 Ft

A Gears of War több, mint egyszerű third person shooter: a Gears of War legenda.  Legenda, ami megalapozta az Xbox 360 népszerűségét, és sokaknak hozott felejthetetlen online élményeket. Ha szeretted a GoW-ot, akkor minden bizonnyal várod már a folytatást, ami már kizárólag Xbox One-ra jelenik meg, méghozzá idén októberben!
Az idegen sáskalények inváziója véget ért, de a győzelemnek komoly ára volt: az emberiségnek csak martaléka maradt életben, a technikai fejlődésnek búcsút mondhatunk, és új veszélyek fenyegetik a túlélőket.  Marcus Fenix és Anya fián és bajtársain a sor,  hogy a régi, jól bevált eszközöket (fedezékhasználat, taktikázás) és az új trükköket bevetve küzdjenek a túlélésért!
A Gears of War mindig is képes volt a lehető leglátványosabb grafikát pakolni a képernyőkre, ez pedig most sem lesz másképp: a játék az Xbox One egyik legszebb címe lesz, de a látvány ebben az esetben még nem minden,  hiszen tengernyi újítást eszközöltek a Coalition fejlesztői a Gears of War 4-ben.  Teljesen új és minden eddiginél veszélyesebb ellenfelekkel kell szembenéznie hőseinknek, ráadásul a Sera bolygón tomboló tűzviharok és a szélsőséges időjárási viszonyok is nehezítik a játékosok dolgát.  
Hasonlóan a korábbi részekhez a teljes játék végigjátszható egy haverral vállvetve akár online, akár osztott képernyőn és természetesen minden porcikájában megújult formában visszatér a legendás Horda mód is, ami minden eddiginél pörgősebb co-op élményt ígér. Továbbá a Gears of War 4 multiplayer porciójának legnagyobb újdonsága, hogy a széria történetében először a játékot megvásárló Xbox One, illetve PC tulajok közösen küzdhetnek a Swarm ellen az összes online játékmódban!
Raktárról, azonnal átvehető!
Tartalmazza az eredeti trilógiát és a Judgement részt is!

Jelenlegi ára: 6 980 Ft
Az aukció vége: 2018-01-19 23:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése