2018. július 29., vasárnap

Canton 2.1 Subwoofer Plus C és Canton karat 920 - Jelenlegi ára: 85 000 Ft

Eladó a képeken látható kifogástalanul működő készülék!
Található még nálam Kis és nagy háztartási gépek!
Pc-k kompletten és egyéb műszaki cikkek!
Minden meghirdetett termékem alaposan tesztelve. (Nem csak bekapcsoljuk azt jóvanazúgy).
Ha hibája van azt a termékleírás tartalmazza!
Minden termékem személyesen is átvehető. Itt tesztelhető. -kipróbálható stb! (Mindent biztosítok hozzá)
Ajánlata van? Tegye meg!
Allgemein
Hersteller: Canton
Modell: Karat 920
Baujahre: 1990-1992
Hergestellt in: Deutschland
Farbe: schwarz, weiß, Nuß baum
Abmessungen: 220 x 340 x 260 mm (BxHxT)
Gewicht: 5, 5 Kg
Neupreis ca.: 800 DM / Paar
Technische Daten
Bauart: 2-Wege Baß reflex Regallautsprecher
Chassis:
Tiefton 200 mm
Hochton 25 mm Alu-Mangan Kalotte
Belastbarkeit (Nenn-/Musikb. ): 60/90 Watt
Wirkungsgrad: 87 dB
Frequenzgang: 36 - 30. 000 Hz
Übergangsbereiche: 2800 Hz
Impedanz: 4 Ohm
termék leírása
A Canton Plus C aktív mélynyomó olyan hangkimeneti eszköz, amely alacsony hangokat erősít.  A Canton Plus C otthoni szórakoztató rendszer mérete körülbelül 340x350x360 mm, súlya pedig 11, 9 kg.  Ez a mélysugárzó zárt rendszerben működik, és a sztereó hangszóró kábelein keresztül működik.  A terhelhetőséget ebben a passzív mélynyomó házimozi rendszerben határozták meg 70 wattos szinusz hullám és 100 watt zenei teljesítmény.  A kantoni házimozi rendszer a hangot 87, 7 dB érzékenységgel adja ki a 22 és 120 Hz közötti frekvenciatartományban.  A harmonikus torzítás kevesebb, mint 0, 9 százalék.  A kantoni házimozi rendszer 4 óhmos ellenállásra lett tervezve.  A Canton Plus C otthoni szórakoztató rendszer egy mélysugárzó házat helyez el MDF elemekből álló házban.  amely átmérője 310 mm.  Az alváz membránja papírból készül.  A ház hátoldalán a Canton házimozirendszer két hangszórót tartalmaz a hangszóró bemenetekhez és a hangszórók kimenetéhez.  Az aljzatok banándugókhoz vannak tervezve.  A szinte szimmetrikus köbös kanton mélysugárzó a szélein kerekítve van. Ez a passzív mélynyomó házimozi rendszer használható egy létező kis sztereó rendszer optimalizáló elemeként.  A felhasználó a mélysugárzót basszuskiemelő komponensként használhatja, hanem egy többcsatornás térhangzású rendszert is felépíthet.  Az aljzatok banándugókhoz vannak tervezve.  A szinte szimmetrikus köbös kanton mélysugárzó a szélein kerekítve van.  Ez a passzív mélynyomó házimozi rendszer használható egy létező kis sztereó rendszer optimalizáló elemeként.  A felhasználó a mélysugárzót basszuskiemelő komponensként használhatja, hanem egy többcsatornás térhangzású rendszert is felépíthet.  Az aljzatok banándugókhoz vannak tervezve.  A szinte szimmetrikus köbös kanton mélysugárzó a szélein kerekítve van.  Ez a passzív mélynyomó házimozi rendszer használható egy létező kis sztereó rendszer optimalizáló elemeként.  A felhasználó a mélysugárzót basszuskiemelő komponensként használhatja, hanem egy többcsatornás térhangzású rendszert is felépíthet.
Termék neve
márka
kanton
modell
Plusz C
Főbb jellemzők
tervezés
Aktív mélynyomó
mellékletet
Tower hangszóró
tervezés
1 módon
eBay termékazonosító (ePID)
72102888
Technikai részletek
csúcsteljesítmény
50 watt
frekvenciatartomány
22 Hz-120 Hz
impedancia
4 ohm
érzékenység
87, 7 dB
mélynyomó
Mélysugárzóval
kapcsolat
Vezetékes
Kedves  Vásárlóim!
    
Kérem mindenki megértését a következokben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !  
- A nyertesnek az aukció lezárása után 1 hét áll rendelkezésére a termék árának és a postaköltség kifizetésére!     
- E-mailban adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelo, vagy hibás cím megadásból eredo hátrányok, károk a vevot terhelik !  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailban küldött és megnevezett számlára megérkezett.  
- Fizetés után a leheto leghamarabb (általában aznap, de legkésobb 3 munkanap) postázok, és ha feladtam arról általában  e-mailban értesítést küldök.     
Garancia, csere, reklamáció, visszavásárlás nincs!   Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelezo érvényunek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!


Jelenlegi ára: 85 000 Ft
Az aukció vége: 2018-08-19 15:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése