2019. február 24., vasárnap

Tascam US122 USB Audio & MIDI Interface [Mac/PC] - Jelenlegi ára: 14 000 Ft


Ha szeretne hidat alkotni a zene és a számítógép között, van egy új megoldás, amely ötvözi a megfizethetőséget és a könnyű használatot a nagy teljesítményű képességekkel és kiváló beépített kompatibilitással a számítógéppel: a TASCAM US-122 és a Frontier Design Group .  Az US-122 két XLR alapú, fantommal működő mikrofon bemenetet tartalmaz.  Az egyetlen kis számítógépes interfész az analóg betétekkel, az US-122 segítségével hardvereszközöket (kompresszorokat stb. ) Helyezhet a felvevő jelláncba.  Két kiegyenlített 1/4 "TRS-csatlakozóval ellátott vonalszintű bemenet található, és gitárszintre kapcsolható a közvetlen eszközfelvételhez a számítógépbe. szinikusan tiszta referenciapont a DAW feldolgozás előtt.
Az audio-interfészen kívül az US-122 16 MIDI I / O csatornát biztosít a szintetizátorok és más hangtermelő berendezések számára.  A MIDI I / O a külső eszközökkel történő szinkronizáláshoz és automatizáláshoz is hasznos.  Számos számítógépes rendszerrel való kompatibilitás érdekében az US-122 kiváló.
Tartalmazza az illesztőprogramokat, amelyek kompatibilisek az ASIO, WDM, GSIF és Apple Core Audio (OS X) szoftverrendszerekkel, így szinte bármelyik USB-vel felszerelt számítógépet hatékony hangrögzítő rendszerré alakíthat.  Továbbá az US-122 kiváló mobil felvételi megoldást jelent.  Mivel az USB-n keresztül önműködően működik, nincs szükség külön tápegységre a működtetéshez, így tökéletes a hordozható számítógépeken alapuló mobil felvételi rendszerek számára ... csak csatlakoztasson néhány kondenzátor mikrofont és menjen!  Az US-122 két értékes zenei előállítási szoftverrel van ellátva, hozzáadott költség nélkül: a Steinberg Cubase LE rögzítő / szekvenáló szoftver és a TASCAM GigaStudio 3 LE mintavevő munkaállomás szoftver.
Közvetlenül a dobozból telepítheti a szoftvert, csatlakoztathatja az US-122-t, és megkezdheti az új zene létrehozását és rögzítését.  Kompakt, ergonómikus kialakításával és robusztus acélvázával az US-122 megfelel a hobby zenészek igényeinek a fejlett professzionális felvételi mérnököktől és gyártóktól.  Ha a számítógépes felvétel kreatív előnyei közé tartozik, itt van az az eszköz, amely az ötleteket a számítógépre kapja!
2 XLR-táplált fantom-tápellátású mikrofon bemenet, betétekkel
2 vonalszintű bemenet (gitárszintre kapcsolható)
16 csatorna MIDI I / O
Állítható nulla-késleltetés közvetlen monitorozás
Két vonal kimenet és fejhallgató kimenet szintvezérléssel


Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-17 11:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése