2019. április 28., vasárnap

Speidel automata sörfőző gép starter szett (20 literes) - Jelenlegi ára: 450 000 Ft

Speidel Braumeister sörfőző gép starter szett, amihez csupán maláta, komló és élesztő szükséges a házi sör elkészítéséhez.
A szett részei:
1x 20 literes Speidel Braumeister (hobby) sörfőző készülék
1x Speidel sörlé hűtő a 20 literes Braumeister sörfőző készülékhez
1x Speidel maláta daráló
1x Speidel erjesztő tartály
1x Speidel leeresztő csap az erjesztő tartályhoz
1x Speidel kotyogó
1x maláta adagoló kanál
Eredeti ára: 599. 000 Ft (20 literes)
A hozzáadott komló, maláta és víz, valamint a sörfőzés lépéseinek variálásával többek között búza, pilseni vagy barna sör is készíthető. A méretei miatt a két kisebb változat ideális otthoni sörfőző készülékként, akár az erkélyen, a kertben vagy a konyhában is üzemeltethető. Könnyen kezelhető, programozható sörfőző gép, mellyel a sörfőzés egy sikeres szórakozássá válik. A készülék elektronikájának a nyelve beállítható (angol, német, francia, spanyol), használatát részletes magyar nyelvű használati utasítással segítjük.
A Speidel Braumeister készülék forradalmian egyszerűen és tisztán, cseppmentesen használható. A malátát nem keverőművel, hanem kíméletes módon, a víz átszivattyúzásával mossa ki. A főzés egyetlen készülékben zajlik le, és a betáplált program alapján a folyamat teljesen automatikus. A Speidel Braumeister főzési módszerét a DE 101 50 395 B4 számú szabadalom védi. Német gyártású készülék.
A sör házi készítése kizárólag saját fogyasztásra, háztartásonként évi 1000 liter mennyiségig (ez napi 3 liter sört jelent), a NAV-hoz történő előzetes bejelentési kötelezettség mellett adómentes.

Jelenlegi ára: 450 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 18:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése