2020. július 28., kedd

Lego Classic 10699 Homokszínű (Tan) Alaplap Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 4 880 Ft

Lego Classic 10699 Homokszínű (Tan) Alaplap, GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
 
Ajándéknak kitűnő, mivel nem kapható a boltokban, gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már mindenféle legója van" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom!!!
 
 Az alaplap a hagyományos  CLASSIC  széria egyik tagja, mérete a normál egyszínű lapoké, ún. "32x32-es", ami a legópöttyök számát jelzi. Színe a homoknak megfelelő, ezért kihagyhatatlan a nyári, tengerparti építéshez, de leginkább a  STAR WARS  készleteket gyűjtők kedvence, mert a legtöbb jelenthez, épülethez kiváló kigészítő.
Pompás ajándékötlet, ajánlom minden  STAR WARS  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik különleges ajándékot keresőknek!
Tisztelt Vásárló!
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat. Ha egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, nézze meg a többit is az oldal alján a többoldalas galériában, biztosan talál még az Ön számára érdekeset közöttük, üdvözlettel:
EXTRALEGO


Jelenlegi ára: 4 880 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 03:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése