2021. április 27., kedd

Martin Voyager diszkófény discofény diszkólámpa discolámpa - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

Eladó a képeken látható s a címben említett Martin Voyager névre hallgató, mára már retro-nak nevezhető discofény, ami mind a mai napig rendben működik és a ma kapható kínai tucatlomokkal kényelmesen felveszi a versenyt még így eredeti, izzós kialakításában is! Ez utóbbi egyébként módosítható LED-esre, van benne hely bőséggel!
Esztétikailag olyan, mint a képeken. Nem mai darab és nem otthoni vitrin dísz volt, hanem jött-ment, dolgozott, pénzt keresett s ennek itt-ott meg is van a nyoma. Ezt leszámítva van a kengyelén valamiféle szürke festék, ami nem tudom hogy s mint került rá, én anno már így vettem!
Ezt leszámítva rendben van!
Műszakilag semmi baja, javítgatva, tákolva nem volt!
Izzó nem jár hozzá, viszont bármelyik szaküzletben beszerezhető! Ezt a vevőre bízom!
12V/100W-os hidegtükrös halogénnel üzemel.
Nagy alkuknak nagyon helye nincs (ha csak nem több mindent vásárolsz egyszerre tőlem), mivel a sokkal butább sima corallo-kat is 15-ért adják! Ebben van sok ábra, igaz fixen színezve, de ettől igazán jó és mint minden fény, így ez is füsttel együtt mutat igazán jól és szépen!
A videó nem saját készítés, de azzal megegyezően működik!
Személyesen Gyulán lehet átvenni előre egyeztetett időben és helyen. Más esetben postázom a vevő költségére, biztonságos csomagolásban (plusz dobozban) előre utalást követően! Utánvéttel Nem postázok illetve csere sem érdekel!!! Vásárlás előtt mindenképp érdeklődj a termék meglétéről, mert máshol is hírdetem, éppen ezért az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett ajánlott az egyeztetés!!!  Érdeklődni üzenetben! A szállítási lehetőségek árait vásárlás esetén pontosítom, mivel a csomagolás többlet súlyát előre nem tudom meghatározni, így a rendszerben feltüntetett díjak csak tályékoztató jellegűek!!!
Köszi hogy elolvastad!
Nézd meg a többi hirdetésemet is! ; )

Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-27 15:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése