2021. május 28., péntek

Zöld színű, 43 cm vágókéssel rendelkező Brix motoros fűnyíró. - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Zöld színű, 43 cm vágókéssel rendelkező Brix motoros fűnyíró.
Eladó a képen látható, használt, üzemképes, benzines fűnyírógép. A fűnyíró, 43 cm es vágókéssel rendelkezik, fém lemez vázas, (a váza jó állapotban van újra van festve, ) nincs átrohadva, sehol, sem, nagy méretű fűgyűjtő kosárral, rendelkezik, és jelenleg, egy régi Brix fűnyíró motor van rajta.  (Mely törődést igényelne, 1 db csavar is hiányzik belőle ezért zörög is. Viszont előnyei is vannak, fűgyűjtő kosara kifogástalan, nincs sehol eltörve, elrepedve, ha megmaradna, kap egy erősebb motort, és megmarad tartaléknak kipróbáltam, a kis géppel levágtam 350m2 területen a füvet. Van alapjárata, harcba fogható így is, viszont a motorja rozoga, lásd a video-felvételen is. )
Műszaki paraméterei.:
Vágókés szélessége.: 43 cm
 
Eladás oka.:
Nincsen már rá szükségem.
Viszont Szegedi személyes termék átvételkor, kipróbálási lehetősége kivitelezhető, egy előre egyeztettett helyen, és időpontban, nem zsákbamacskát árulok, használt viszont üzemképes állapotban van a gép, harcba fogható.
Termék leütése esetén, Vaterás vásárlásáról, röviden, mely termékről van szó, stb.. kérem akár telefonon, akár SMS-ben, értesítsen, a minél hamarabbi kapcsolatfelvétel érdekében, hogy  az interneten keresztül e-mail ben
vegyem fel önnel a kapcsolatot. (Ugyanis, napi szinten, nem szoktam ellenőrizni a vaterás eladásaimat. Ezenfelül, ebben a világban nem lehet csupán.: A Vaterás eladásaimra, hirdetési módszeimre hagyatkoznom, tehát elkébzelhető, máshol is hirdetem az adott terméket. ) Megértését előre is köszönöm.
Szegeden,  akár, (természetesen az adott terméktől függően, amennyiben ez könnyedén kivitelezhető) ingyenes megtekintési, kipróbálási, átvételi, lehetőséggel, egy előre megbeszélt helyen és időpontban.
Postázás, mindíg a kért módon, és a jelenlegi postai tarifáknak megfelelően.
A nyertes licitálónak 5 nap áll rendelkezésére a levelezés/telefonálás és a termék
ellenértékének rendezésére, ellenkező esetben negatív értékeléssel újraindítom a terméket.
Szélhámosok, véletlenül licitálók, fizetésképtelen Vaterások kérem kíméljenek.
Magán adás vétel, garancia, visszavételi kötelezettség amennyiben, az külön nincsen feltüntetve, nincs.
Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-05-28 20:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése