2021. június 25., péntek

Joycare ultrahangos PÁRÁSÍTÓ - JC 490 !!!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 5 555 Ft

Joycare ultrahangos párásító - JC 490
Hibátlan, újszerű párásító készülék. Saját háztartásból, dobozában. Minden megvan hozzá. Magyar/angol nyelvű leírás, garancialevél.
https: //www. arukereso. hu/parasito-legtisztito-c4175/joycare/jc-490-p41311363/#termek-leiras
Két párásító készülékünk volt, ez alig volt használatban. Pontosabban nem is emlékszünk rá, hogy egyáltalán üzemelt e. Azóta pincében tároltuk. De az biztos, hogy egy kezemen, na jó két kezemen meg tudom számolni hányszor volt bekapcsolva. Ezért természetesen kipróbáltam a készüléket. A fényképeken a vízcseppek ezért láthatóak. Belül is tiszta, sem lerakódás, sem elszíneződés, sem vízkő nincs, mintha új lenne. A képeken jól látható. A doboza erősen viseletes (örülök, hogy egyáltalán megtaláltam)
A megfelelő otthoni páratartalom kulcskérdés egészségünk megőrzésében!
Otthonunk klímájával akkor lehetünk elégedettek, ha a hőmérséklet és a levegő tisztasága mellett lakásunk páratartalmát is mérni, illetve szabályozni tudjuk. A téli fűtési szezonban a túl száraz levegő negatív hatásaitól szenvedünk: kiszáradt nyálkahártya, légzési nehézség, esetleges asztmás tünetek jelentkezhetnek. Az alacsony páratartalom rontja komfortérzetünket, ugyanazt a hőfokot alacsonyabbnak érezzük. A cél, hogy a lakás relatív páratartalma legalább 50%-os legyen. A klímaberendezések használata a nyári időszakban szintén az egészségesnél alacsonyabb páratartalmat eredményezhet, tehát még nyáron, a légkondicionálás mellett is szükséges lehet a párásítás. Az ultrahangos párásító magas frekvencián, gyors rezgéssel átalakítja a vizet apró cseppekké, majd ezt keringetve a levegőbe juttatja, ahol elpárolog. Így segíthet otthonunkban megfelelő páratartalmat biztosítani.
- Alacsony fogyasztás
- Nagy víztartály-kapacitás
- Állítható erősségű párakibocsátás
- LED világítás
Tartályméret:
3, 8 l víztartály


Jelenlegi ára: 5 555 Ft
Az aukció vége: 2021-06-25 13:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése