2022. augusztus 19., péntek

Enchantimals jégtáncos játékszett - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Enchantimals baba – Káprázatos Jégtáncosok játékszett
Preena Penguin és Patterson Penguin baba kiegészítőkkel
 
Amikor az Enchantimals pingvin babák a jégpályára lépnek, megkezdődik a varázslat! Az Enchantimals baba – Káprázatos Jégtáncosok játékszett segítségével a gyerekek gyors piruetteket járhanak el a Preena és Patterson pingvin babával, jégtáncukat a közönség kitörő tapssal jutalmazza majd. Az Enchantimals babák imádnivaló műkorcsolya-jelmezeket viselnek. Természetesen kis pingvin állatkáik is támogatják őket a fellépés során.
 
Rögzítsd a babákat a kis vitorla formájú eszközhöz, s máris kezdődhet a lélegzetelállító mutatvány! Bármilyen sima felületen megforgatja őket, s a piruettek véget nem érnek.
 
Enchantimals egy különleges hely, ahol a barátok az egyensúly és a béke megteremtését tűzték ki célul, hiszen a “ Törődés a Mindenünk”, ennek érdekében cselekednek, s ez számos kalandba sodorja őket. A jó barátságban lévő tini lányok különleges kapcsolatban vannak kedvenceikkel. Hasonlítanak egymásra. Játszd el Preena és Patterson Penguin és a többi baba segítségével történeteiket, és találj ki újakat.
 
Preena, Patterson, és kis barátaik pingvinként élik életüket, a világot ennek megfelelően szemlélik.
 
Az Enchantimals baba 15 cm magas, végtagjai mozgathatóak, hosszú haja formázható.

Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2022-08-20 03:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése