2022. október 7., péntek

Juliette Has A Gun - Miss Charming (100ml) - EDP - Jelenlegi ára: 28 820 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Édes és kedves illat, mely elsőre ártatlanságot sugároz, ám később előbukkan a szenvedély, a bűbáj, mindaz, ami egy igazi nőből sosem hiányozhat. Fő összetevői a marokkói rózsa, az eper és a licsi, mindehhez piros bogyós gyümölcsök aromája társul.
Juliette Has Gun egy meglehetősen fiatal parfüm-márka, mely egy pillanat alatt vált a luxus parfümériák kedvencévé szerte a világon. A gyönyörű csomagolás, a fantáziadús illat pillanat alatt kiemelte a mai parfüm-áradatból. A parfümök hihetetlen kreativitással készülnek, mely nem véletlen, ugyanis a híres dinasztia leszármazottja, Romano Ricci álmodta meg az illatcsaládot. Rockosan elegáns rózsaalapú parfüm-családot tervezett: a csábítás ? fegyvereit? ? a modern Júliák elengedhetetlen kellékeit.
Az illatok valódi rózsaesszenciából készülnek, amit ma már ritkán használnak ilyen tiszta formában a parfüm-gyártásban, hiszen rendkívül értékes (5000 euro/kg). Egy üveg Juliette üvegébe 500 darab rózsából nyert esszencia kerül. A varázslatos kompozíciók elkészítésében Francis Kurkdjian ? aki ma Jean-Claude Ellena mellett a legkeresettebb parfümőr ? dolgozott együtt Romanóval. Akárcsak maga a parfüm, a Juliette Has a Gun üvege is kivételes: háromszor nehezebb, mint egy átlagos parfüm-üveg, a kupak különleges fémötvözetből készül, és az imádnivaló dekoráció festéséhez 3 nap szükséges. A mintát a nőiességet sugárzó munkáiról ismert Sylvie de France tervezte.  


Jelenlegi ára: 28 820 Ft
Az aukció vége: 2022-10-08 03:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése