2019. október 27., vasárnap

babakarám, járóka 8 elem, nyitható - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Egy adott terület elhatárolása a helyiségen belül vagy azon kívül segít biztosítani a minimális biztonsági szintet, különösen akkor, ha háziállatok vannak jelen.
A több részből álló játszótérünk fából készült, amely az egyszerű kivitelezés után azonnal használatra kész.  A praktikus zárható ajtó lehetővé teszi, hogy belépjen a belsejébe, vagy akár kibővítse a helyet az ajtó nyitásával.  Az egyes 6 rész szabadon elhelyezhető bármilyen mennyiségben.  Minden alkatrésznek csúszásmentes lábai vannak habbal, ezek nem karcolják a padlót.  A rácselemek tömör fenyőfából készültek, a felületet simítottuk.  Ez csökkenti a sérülés kockázatát, amikor az állatok dörzsölnek vagy véletlenül elakadnak.
Hajtogatáskor a játszótér csak kevés helyet foglal el, a használat beltéren és szabadban lehetséges.  Szükség esetén a padló megfelelő burkolattal kialakítható.  Ez sok órát tesz kényelmessé a játszótérünk.  Az optimális támogatás és a 100% -os biztonságos menekülési védelem érdekében a játszótéret falhoz vagy más szilárd tárgyhoz kell rögzíteni.
Készletünk tartalmazza az összeszereléshez szükséges összes elemet, az összeszerelés egyszerű és nem igényel speciális készségeket.

Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2019-11-16 17:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése