2019. október 31., csütörtök

Új bontatlan Canpol Babes basic kézi mellszívó BPA mentes - ÁRON ALUL, FÉLÁR ALATT! CSAK 2000 FT!!! - Jelenlegi ára: 2 0

Új bontatlan Canpol Babes basic kézi mellszívó ÁRON ALUL, FÉLÁR ALATT!
Bolti ára 5990 Ft-tól indul. Ár fix 2500 Ft UTOLSÓ ÁR: CSAK 2000 FT!
Előre utalást követően MPL futárral vagy Foxpost automatába küldjük.
Tulajdonságai:
A maradék tej lefejésére
A mellszívó használata: egykezes
Könnyen összeszerelhető és tisztítható
A csomag tartalma: 1 db 130 ml-es cumisüveg, tároló tasak
Működtetése: kézzel
Puha szilikon párnás szívófejjel
 BPA mentes
A tej lefejésének megkezdése előtt alaposan mosson kezet és győződjön meg róla , hogy a mellszívó el van mosva és fertőtlenítve van (ne feledkezzen meg arról , hogy az alkatrészek összerakáskor ki legyenek hűlve és szárazak legyenek) és a mellékelt használati útmutatónak megfelelően van összerakva. Ellenőrizze az egyes alkatrészek megfelelő felhelyezését és tömítését.
Ahhoz , hogy a tej lefejése hatékony legyen , használja a mellszívót etetések között , soha ne közvetlenül az etetést követően.
A tej lefejésének megkezdése előtt tegyen mellére meleg törölközőt , ami serkenti a tej áramlását.
Kényelmesen helyezkedjen el. Ne fejje a tejet stresszes állapotban vagy amikor fáradt , ezek a helyzetek ugyanis gátolják a tej áramlását.
Helyezze a mellszívót mellére és győződjön meg arról , hogy a szilikon masszázsbetét szorosan illeszkedik mellére. A nem megfelelő illeszkedés nehezíti a fejés folyamatát és a kar a fejés során nem tér vissza eredeti helyzetébe. Ne vegye le a masszázsbetétet , amely stimulálja a tej áramlását.
Vákuumnak kell keletkeznie , amely a tej megfelelő lefejésének a garanciája.
Amennyiben szeretné , hogy a tej gyorsabban folyjon melléből , enyhén dőljön előre , a palackot azonban hagyja függőleges helyzetben.
Tartsa a palackot mindig függőleges helyzetben , hogy a tej szabadon folyhasson le a palack aljára.
Eleinte mindkét melléből fejje le tejet pár percen keresztül. Ne várja , hogy rögtön teli palack tejet fej majd le. Idővel a lefejt tej mennyisége növekedni fog.
Amennyiben a tej nem áramlik tovább , helyezze fel a mellszívót másik mellére.
Ne feledje , hogy 60/120 ml tej lefejésére kb. 10 percre lesz szüksége. Ugyanabban az időben lefejt tejmennyiségek között jelentős eltérések lehetnek.
A tej lefejését követően csavarja le a szívótestet a palackról , szedje szét és a szívó minden alkatrészét mossa el meleg vízben kímélő mosogatószer használatával , majd alaposan öblítse le. Törölje szárazra tiszta törlőkendővel vagy hagyja megszáradni a csöpögtető állványon.
Hogyan tárolható a lefejt tej?
A lefejt tej palackban vagy speciális élelmiszertároló dobozban tárolható.
Csak a frissen lefejt tej fagyasztható le. Soha ne töltse a palackot teljesen tele , hogy lefagyasztáskor a tej térfogata megnövekedhessen.
A lefagyasztott anyatejet természetes módon olvassza fel , mint a többi élelmiszert , felolvasztására soha ne használjon mikrohullámú sütőt. Az ugyanis megváltoztathatja a tej szerkezetét és megsemmisítheti annak értékes anyagait.
A fagyasztott tej felolvasztható éjszaka a hűtőben hagyva , majd melegítőben vagy forró vízben melegíthető meg.
A tejet rázza össze , hogy elkeverje a kiválasztódott zsírt.
A felolvasztott tejet 24 órán belül használja fel. Ezalatt az idő alatt tárolja a tejet a hűtőben. A felolvasztott tejet SOHA ne fagyassza vissza.
SOHA ne keverje össze a frissen lefejt tejet a felolvasztott tejjel.
A felolvasztott tejet SOHA ne főzze fel vagy ne melegítse mikrohullámú sütőben.
Mindig ellenőrizze az étel hőmérsékletét.
A felmaradt felolvasztott tejet ne használja több alkalommal.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 18:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése