2021. augusztus 28., szombat

24x30 as fa kamera eladó szép állapotban 3 kazettával - Jelenlegi ára: 290 000 Ft

Kedves lérdeklődő, illetve vásárló !
Ha valaki a komoly méreteket szereti !
A képeken szereplő márkás, minőségi, jelzett fa kamera / 24x30 as méretű képek készíthetőek vele / eladó. Súlya 3, 2 kg. Hozzá tartozó eredeti 3 db kazetta is jár a géphez. Nagyon könnyű, precíz masina, hordozható strapabíró kivitel. Nagyformátumhoz elengedhetetlen, ez már komoly méretnek számít. Ha szükséges optikát is tudok adni hozzá. A kamera a 3 kazettával 290 e ft.
Ez a méret a nagyformátumú kamerák világában is a legnagyobb még hordozható méretek irányába halad. Jó 120-130 éves ebben az állapotban főleg a 3 szintén felújított kazettával quriózum. Ritka mint a fehér holló, idehaza pláne. Könnyen lehet vele például papírra fotografálni. És nem túl drága módi közvetlen a papírra fotografálni. Mondanom sem kell milyen fantasztikus dolog nagyítás nélkül az optika teljes tudását kihasználva fotografálni kiállítási minőségben. Ez a rendszer tudja ezt a pikantériát.. : ) 
Sajnos egy véletlen balszerencse révén a kis táblácskája a kamerának elveszett. Egyenlőre szökésben van nem találom, így jelenleg a kis táblája nélkül tudom csak odaadni. Van esély rá hogy megtalálom, leesett róla valahol. De méretét tekintve meglehetősen picike, így fogalmam sincs mikor fog előkerülni. Nem vittem ki a műhelyből ott kell lennie vhol.  
A jelenlegi ár így 20 e-rel kevesebb.  
Jó elmélkedést kívánok, köszönöm hogy benézett.

Jelenlegi ára: 290 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-29 02:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése