2021. augusztus 29., vasárnap

H&M hosszú ujjú fekete alapon apró virágmintás muszlin nyári ruha alsóruhával oldalt cipzáros M/L - Jelenlegi ára: 1 990

„ THEWINNERTAKESITALL” AUKCIÓJA
H&M ruha
mell max.: 100cm
ujja hossz: 65cm
váll: 45cm
hossza: 105cm
derék maximum: 90cm
csípő A-vonalú maximum: 140cm
Amennyiben olyan kérdése van a termékkel kapcsolatban, amelyre az aukció leírásában nem talált választ, kérem jelezzen felém! KÉREM TEKINTSE MEG A TÖBBI EGYEDI, IGÉNYES TERMÉKEMET IS, KÖSZÖNÖM!
KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY OLVASSA EL AZ ALÁBBI SOROKAT AZ UTÓLAGOS FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN: Kérném a Kedves Vásárlót, hogy egy héten belül bonyolítsuk le az adás-vételt! Ha több idő szükséges, még aukciózárás ELŐTT jelezzen felém a "Kérdezzen az Eladótól" fülre kattintva! Kapcsolatfelvétel hiányában NEGATÍV értékelés mellett 7 nap után újralistázom a terméket! Licitet nem törlök! Termékek összevárása 1 hétig, többheti összevárás csak részutalással lehetséges. Monitorbeállítás és vakuhasználat miatt árnyalatnyi-szín eltérés előfordulhat! Utalás OTP-és bankszámlaszámra történik! Aukció megnyerését követően küldöm az utaláshoz szükséges adatokat. AZ E-MAIL CÍMEMRE KÉRNÉM MEGÍRNI A PONTOS POSTÁZÁSI CÍMET. Amennyiben nem érkezik meg a számlaszámot tartalmazó e-mail, kérném jelezni, és újra elküldöm! Kérném jelezni az utalás indítását a gyorsabb lebonyolítás érdekében! Postázás utalás beérkezését követő 1 munkanapon belül, ezt e-mailben is jelzem! Kérnék mindenkit, hogy e-mailben tartsuk a kapcsolatot!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-30 07:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése